Tuesday, April 8, 2014

I feel so sad / Ik ben heel verdrietig...

Zaterdag een beursdag gedraaid op het AS event in Nijkerk. Het was geweldig. 
MAAR, er moet me wel iets van het hart. Herkennen jullie deze foto's van mijn eerste ontwerp bij Magenta? 
Deze zijn allemaal gestolen op het event, gewoon meegenomen, allemaal, het waren er een stuk of 7! 
Ik heb niet één van mijn voorbeelden over... Verdrietig. Ik zal maar niet melden dat ook andere voorbeelden gewoon foetsie zijn. 
Daarom mijn verzoek: wil degene die dit heeft meegenomen, het aan me terugzenden? Ik hoef niet te weten wie je bent, maar stuur het aub terug, mijn adres is 7906 EM met huisnummer 40 in Nederland. 
DANK!
****
Saturday I was on the AS show here in Holland in Nijkerk. The show was marvellous, I did demo's for Magenta.
BUT, I have to tell you something so sad! Do you recognize these photo's from my blog? They're some of my creations with my first design for Magenta.
These have all been stolen! All of them! There were about 7 of them.  I have no sample left of my first ever design. How sad!
Now for my question : will this person please send these samples to my address in Holland?
It is : 7906 EM with housenumber 40 in the Netherlands. It will get here then, where they belong.
THANKS!






21 comments:

  1. Dit is echt niet leuk. Men had ook kunnen vragen of ze een foto ervan mochten maken, wat uiteraard mag want de voorbeelden dienen ter inspiratie. De bezoekers die mijn kaarten wilden fotograferen heb ik ook een kaartje van mijn blog gegeven zodat ze ook daar konden bekijken waar soms ook een werkbeschrijving bij staat....

    Ik hoop voor jou dat degene de kaarten weer netjes terugbezorgd!

    ReplyDelete
  2. Nee dit kan je niet menen. Wat erg.
    Ik hoop dat mensen berouw krijgen en het terug willen sturen. Ik kan mij heel goed indenken hoe jij je nu voelt.Sterkte Anneke.

    ReplyDelete
  3. Wat is dit toch voor een mentaliteit??? Je kunt het je bijna niet voorstellen, het was zo'n gezellige beurs en zo'n goede sfeer. Ik vind het heel rot voor je en hoop dat je ze terug krijgt, ik snap er niets van, wat heb je er nu aan??
    Ik heb een ATC van je gekregen en ben daar erg blij mee. Nogmaals, ik snap niet dat mensen zoiets willen stelen!!! Stuur ze gewoon terug, je wilt toch niet voor een paar ATC's een dief zijn?
    Sterkte met het rot gevoel dat je moet hebben.
    Groetjes Marja

    ReplyDelete
  4. Dat ga je niet menen. Ongelooflijk en dat als hobbyisten onder elkaar. Ik hoop dat je ze snel terug krijgt.

    ReplyDelete
  5. This is simply outrageous, some people will not stop at anything! I really hope they will regret it and return them to you. Fingers crossed!

    ReplyDelete
  6. Dat is niet zo leuk wat je nu meemaakt wie doet zoiets nu toch maak er een foto van dan is het toch ook goed.
    Jammer voor je
    Gr. Rianne

    ReplyDelete
  7. Oh dit is echt erg ;o(

    ReplyDelete
  8. Wat een nare ervaring voor je! Zondag heb ik daar iid maar 1 voorbeeldkaart met die stempelafdruk zien liggen.
    Het is niet te geloven dat er stempelliefhebbers zijn die zoiets doen! Je kan toch onmogelijk genieten van een kaart als je hem op zo'n lelijke manier in je bezit hebt weten te krijgen.
    Neem er gewoonweg een foto van! Dan kan je er pas met een goed gevoel naar kijken!
    Ik hoop van harte dat je de kaarten toch nog teruggestuurd krijgt! Veel groetjes, Linda

    ReplyDelete
  9. Wat een afschuwelijke ontnuchtering na alle enthousiaste verhalen over leuke en gezellige mensen op het ASE. Verschrikkelijk voor jou!
    Het is gewoonweg niet voor te stellen, dat je op een beurs met gelijkgestemden dus ook al je spullen moet gaan bewaken!!!
    Er zijn gewoonweg geen woorden voor. En dan ook nog ZOVEEL meenemen.
    Ik ben verbouwereerd en vol ongeloof, Ellie.
    Ik hoop, dat diegene berouw krijgt, maar als je al zoiets doet, dan vrees ik dat de persoon in kwestie geen geweten heeft en dat jij je kaarten kwijt bent.
    Ik wens je sterkte met dit rare gevoel, dat je ongetwijfeld zult hebben. Lieve groeten Gery

    ReplyDelete
  10. Ik weet perfect hoe je je voelt. Jaren geleden namen ze op een beurs gewoon een ganse ingekaderde scrap-layout van me mee met foto's van mijn kinderen er op. Ik heb ook een oproep geplaatst toen maar ik heb hem nooit meer terug gezien. Ik vrees dat je ze dus kwijt bent spijtig genoeg. Het is gewoon te gek voor woorden, ze hadden een foto kunnen nemen of vragen of ze een workshop bij je konden volgen of... Triest.

    ReplyDelete
  11. Wat een vreselijk nare smaak hou je dan over aan zo'n gezellig evenement... Dat iemand dat doet, terwijl je er zo veel werk aan hebt en ze gewoon een foto kunnen maken... Groetjes, Gerrina

    ReplyDelete
  12. Niet te geloven toch? Waarom kunnen mensen niet gewoon van andermans spullen afblijven....
    Ontzettend vervelend voor je Ellie!

    ReplyDelete
  13. Och Ellie, wat verdrietig is dit en kan me je gevoel zo goed voorstellen! Wie doet zoiets, hopelijk toch iemand die hiervan spijt krijgt.......aan degene die dit gedaan heeft, probeer de rollen eens om te draaien, en stel je voor dat iemand anders iets wegneemt wat jou dierbaar is.....wat voor gevoel geeft jou dat? Je kunt het nog goedmaken......
    sterkte voor jou Ellie, liefs Miranda

    ReplyDelete
  14. O, wat erg! Hoe kan iemand dit nou doen? Je bent er zo druk mee geweest om ze te maken. Waarom vraagt men niet gewoon of ze er een foto van mogen maken! Ongelofelijk dat iemand zoiets zomaar durft te doen.Ik hoop dat degene die dit gedaan heeft spijt krijgt en ze alsnog naar je terug stuurt, maar ik ben er bang voor...Bah, ik heb er geen woorden voor.

    ReplyDelete
  15. Oh, wat erg. Dat doe je toch niet? Ik hoop dat ze terug gestuurd worden.

    Gr. GZ

    ReplyDelete
  16. Hey Ellie, wat naar meid..ik las het net op iemand anders blog. Ik hoop dat je alles terug mag krijgen en zo niet...je mag niemand iets naars verwensen, maar als deze ontvreemder (lees DIEF)...het jou niet terug bezorgd...hoop ik dat hij/zij reuma in de vingers mag krijgen. Jaja, zo laag bij de grond is het..om iemands mooie spullen te jatten...
    Nou ik hoop dat alles op een misverstand berust...het per toeval in een tas is gevallen en deze persoon jouw je werk terugbezorgd!!! Veel sterkte XXX Patrice

    ReplyDelete
  17. Als ik ze had zou ik ze gelijk terug geven....maar ik heb ze niet.
    Ik hoop dat de persoon die ze heeft dit leest en ze opstuurd.
    Ze waren wel ontzettend mooi.

    Groetjes Jolande

    ReplyDelete
  18. Oh Ellie, I remember when you first showed us these designs, your very first stamp design. The originals would be priceless to you! It is disgusting that someone would take your the originals! I hope everyone you know on-line and in real-life are keeping their eyes wide open for them.
    Dot x

    ReplyDelete
  19. I so hope you get your samples back, Ellie - such beauties. I can understand your sadness and really feel for you x

    ReplyDelete
  20. That's truly horrible, Ellie - I really hope that whoever it was sees this and returns them. They should be ashamed. I remember these beautiful samples so well, and I would be heartbroken to lose them.
    Alison xx

    ReplyDelete

Een berichtje achterlaten maakt me blij, dankjewel!

Leaving a comment makes me happy, thanks!